*

5 Kişi bize yazdı:

Sağlamış olduğunuz güvenli ve kaliteli hizmet anlayışından dolayı teşekkür ederim. Sergilediğiniz konulara çözüm odaklı yaklaşımınız müşterilerimize daha kaliteli, hızlı servis sağlamamıza destek olmuştur. Yeniliklere ayak uyduran yapınızla geniş ürün yelpazesine sahip olan Gold Garage sektördeki öncü firmaların başında gelmektedir.


Ekim 2, 2020

Çalıştığımız firmalar arasında iş ahlakını en önde tutan firmaların başında geldiğinizi samimiyetle belirtmek isterim. Yıllardır yapmış olduğumuz ve bundan sonrada uzun yıllar boyunca yapacağımıza canı gönülden inandığımız ticari çalışmalarımız da bize gösterdiğiniz yaklaşım, hizmet, kalite ve samimiyetten dolayı teşekkür ederim.


Ekim 2, 2020

Gold Garage’in ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.


Eylül 10, 2020

tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.. Ayrıca herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim…


Eylül 10, 2020

özveri ile çalışan herkese teşekkür ederim.


Ağustos 12, 2020

Müşterilerimiz Ne Diyor?

Gerçek Kalite Gerçek Hizmet.

Derya Tuncel
Gold Garage Servis İstanbul Merkezde çalışan Serkan Bey’ e ilgi ve alakasindan dolayi teşekkür ederim. Genelde mini kaskodan başvuranlara yeterli ilgi gösterilmiyor izlenimi oluşmuştu bende bu görüşümün olumlu yönde degişmesine sebep olmuştur.

İlkeli Dürüst Hizmet İçin Çok Teşekkür Ederim

Erkan Gülhan
Aracımın bagaj kısmı onarım sonrası su alıyor bakılması ricasıyla gittim. Servis Yetkilisi Turan bey özel olarak ilgilendi ve sorunumu çözdü. önceki onarımda orjinal gibiydi. Bizden kaynaklı değil deyip başından savuşturmaya kalkmadı ilgisine teşekkür ederim.

Bakım için kesinlikle öneriyorum.

Yasemin Göre
En kısa zamanda geri döneceklerine emin olarak, özveri ile çalışan herkese teşekkür ederim.

Gold Garage servisi öneriyorum.

Kazım Öneri
İşini çok önemsiyor, çok profesyonel ve doğru kişi, işini biliyor, arkadaşlarıma arabalarının onarımı için Gold Garage servisi öneriyorum. Teşekkürler Turan bey.